Fakta om kunststof

Produktet har sin fordel i, at det er væsentligt stærkere end træ og næsten umuligt at ødelægge og det kræver ingen behandling udover vand og sæbe. Produktet suger ikke vand og kan benyttes straks efter aftørring.

Kunststoffet er TÜV-godkendt og anderkendt med ØKO-stemplet Blauer Angel.

Det er 100 % genbrugeligt og er produceret under ”den grønne linje” i Tyskland og dermed garanteret giftfrit.

Det er nemt at arbejde med. Du kan save, bore og skrue i det. Det er UV-bestandigt. Det rådner ikke og der er ingen splinter i det.

Der ingen former for træ i produktet, så risikoen for at det rådner eksisterer ikke modsat visse andre kompositprodukter på markedet.

Vores produkter er lavet af indsamlet plast fra husholdningen i Tyskland. Dermed er du med køb af vores produkter, med til at gøre en kæmpe indsats for miljøet.

Enkelte produkter på siden er lavet af restprodukter fra plastikindustrien. Det er de produkter der hedder Ultra eller eksklusive planker.

Da det er affaldsprodukter, kan der være små nuanceforskelle i produkterne, men det ses ofte kun, hvis man saver i det.

De fleste af produkterne på hjemmesiden leveres i sort, grå eller brune farver. Det betyder dog ikke, at vi ikke har mulighed for at skaffe andre mål eller farver end oplyst på hjemmesiden, så spørg endelig, hvis der er noget du mangler.

Fakta om vores jernvarer

Alle vores jernvarer er produceret i Danmark. Det betyder at alle regler og standarder er overholdt i forbindelse med udførelse af produktet, samt galvaniseringen.

Vi bruger som udgangspunkt materialer i 3 mm, men på enkelte produkter, hvor vi vurderer at der skal bruges andre mål, så vil det være tilfældet.